Perpindahan Pemain EPL 2017

Share:
Musim perpindahan pemain Epl 2017 telah bermula sejak awal bulan Julai yang lalu. Walaupun kini saingan tertumpu kepada persedian Pra Musim, namun musim perpindahan pemain tetap menjadi topik perbualan utama peminat seluruh dunia.

Perpindahan Pemain EPL 2017
Perpindahan Pemain EPL 2017

Antara pasukan yang aku nampak shopping sakan adalah Man City, Everton dan West Ham untuk saingan liga perdana Inggeris. La Liga pula seperti suram tanpa khabar berita, hanya barca dan Real Madrid sahaja yang meriah di pentas perpindahan pemain.

Untuk makluman Atheletico Madrid telah di ban dari menyertai sebarang perpindahan masuk atau keluar pemain mereka selepas di dapati bersalah dalam urusan jual beli pemain sebelum ini. Musim depan mereka boleh beli macam biasa.

Korang kena tahu yang musim perpindahan pemain akan berlangsung sehingga 1 september waktu malaysia. Jadi masih panjang perjalanan musim perpindahan pemain ni. tak yah risau, kita tunggu dan lihat jer. hehe

No comments

Jom komen ! :)