Siaran Langsung Final Bola Sepak Malaysia vs Thailand 29 Ogos 2017

Share:
Malam ini, final Malaysia vs Thailang akan di buat secara langsung di TV . pelbagai isu yang keluar sejak penjualan tiket bermula semalam seperti berlaku rusuhan ketika mendapatkan tiket, peminat pengsan ketika beratur panjang dan banyak lagi.

Untuk pengetahuan semua, FAM dan FMLLP tak terlibat langsung dalam penjualan tiket untuk sukan SEA, Jadi bagi pihak yang menyalahkan badan induk tersebut anda ternyata silap. bagi yang tak dapat tiket perlawanan, korang boleh tonton di Astro Arena, TV3 dan juga live streaming di blog ini.

Siaran Langsung Final Bola Sepak Malaysia vs Thailand 29 Ogos 2017
Siaran Langsung Final Bola Sepak Malaysia vs Thailand 29 Ogos 2017

Siaran Langsung Final Bola Sepak Malaysia vs Thailand 29 Ogos 2017


Pautan 1

*pautan sudah di update pada jam 8.35 malam

cara tengok siaran langsung.

1. Klik pautan 1
2. Tunggu 5 saat
3. Tekan skip ads
4. dah boleh menonton.
5. Selesai.

Ini sahaja cara untuk elakkan dari berpusu-pusu ke stadium tapi tak dapat tiket. korang pergilah tengok dekat mamak ke atau tengok dengan keluarga di rumah ya. aku tau , tengok dekat stadium memang aura dia lain macam.

tapi nak buat macam mana kan, tiket habis, kau merusuh pun still tiket tak da. hehe apa kata korang tengok siaran langsung final ni dekat tv. lebih selesa dan aman. hehe selamat menonton. jangan gaduh-gaduh dah tau.

Entri sebelum - Pingat Emas 111 sukan SEA .


No comments

Jom komen ! :)