Live Streaming Melaka vs Selangor 27 September 2017

 Live Streaming Melaka vs Selangor 27 September 2017
 Live Streaming Melaka vs Selangor 27 September 2017


Live Streaming Melaka vs Selangor 27 September 2017. Perlawanan seterusnya dalam aksi liga super menumpukan di antara Melaka dan Selangor dalam aksi yang akan berlangsung malam ini. Lokasi perlawanan adalah di Stadium Hang Jebat Melaka. bag yang tak dapat ke stadium, jom aku kongsikan  Live Streaming Melaka vs Selangor 27 September 2017 ini untuk tontonan korang malam ini .

 Live Streaming Melaka vs Selangor 27 September 2017


bagi yang nak tengok live, korang ikut cara di bawah ini .

Pautan 1

pautan 2 ( facebook )

Lebih banyak link di sini - Live streaming .

**link sudah diupdate


1. Klik pautan 1
2. Tunggu 5 saat.
3. Tekan Skip ads.
4. dah boleh menonton.
5. selamat menonton.

itu saja langkah yang perlu korang lakukan untuk menonton perlawanan melaka lawan selangor malam ini. seterusnya nanti kalau aku rajin, aku update juga pasal kelantan lawan PKNS ya.

Sekian.




No comments

Jom komen ! :)

Powered by Blogger.