Liverpool tersingkir Dari Piala EFL- Carabao

Share:
Liverpool tersingkir Dari Piala EFL- Carabao. Terkejut ? ya terkejut . kenapa liverpool tersingkir awal dalam piala EFL- Carabao ni ? untuk pengetahuan korang liverpool turun sebagai pilihan utama ketika menentang pasukan Leicester City awal pagi hari ini.

Liverpool yang merehatkan tonggak serangan mereka seperti Salah, Mane, Studridge dan Firmino seperti memakan diri mereka sendiri. Lawan leicester tak letak striker power. agak-agaklah kan.

Liverpool tersingkir Dari Piala EFL- Carabao
Liverpool tersingkir Dari Piala EFL- Carabao


Entahlah apa yang Kloop fikirkan.

Liverpool tersingkir Dari Piala EFL- Carabao

baki saingan akan akan berlangsung awal pagi esok. Kita lihat pula, pasukan liga Perdana yang mana akan tersingkir pula. Selain liverpool , stoke city , Huddersfield, burnley dan juga brigton turut tersingkir awal dalam saingan kali ini.

kekalahan liverpool ini membuatkan aku teringat Manchester united yang kalah dengan Mk Don pada musim pertama Van Gal ambil alih. tapi musim lepas mereka dah JUARA EFL cup ni. power weh, semoga liverpool pun boleh ikut jejak langkah Manchester United.

No comments

Jom komen ! :)