Kalah Lagi kali ni dengan Hong Kong

Harimau malaya kalah lagi. entah seribu kali entah. aku pun tak tau nak cakap apa. Mungkin pemain lebih tahu bagaimana mereka beraksi di atas padang.

Kita yang tengok dari jauh ni, manalah kita tau perasaan diorang di sana.

Kalah Lagi kali ni dengan Hong Kong
Kalah Lagi kali ni dengan Hong Kong


tapi aku still nak cari salah dekat mana sebab dari situ kita kena perbaiki.

salah system ?

salah jurulatih ?
atau salah pemain.

apa yang aku nampak, sekarang ni kena serap dah pemain muda yang berkelayakan untuk mewakili skuad negara.

ya sekarang ni dah ada beberapa posisi yang di isi oleh pemain muda seperti mat davies, hafizul syameer dan safawi. kehadiran mereka ini sedikit sebanyak membantu kita malam ini.

tapi untuk perlawanan seterusnya, kita dah kena ubah . Player tua dah boleh ajar player muda macam mana pengalaman mereka di pentas antarabangsa.

player yang tak boleh control emosi seharusnya di gantung seketika. ramai player kita yang suka bergaduh di atas padang. mungkin stress. tapi tak sepatutnya berlaku.

just rileks dan enjoy the game.

Nelo vingada, 5 game incharge 4 kali kalah ni. apa cita ?

keputusan akhir Malaysia 2-0 Hong Kong

aku minta maaf kalau entri ini menyinggung perasaan mana-mana pihak ya. sekadar luahan hati. aku tetap di belakang harimau malaya. selamanya Harimau Malaya !

No comments

Jom komen ! :)

Powered by Blogger.