Live Liverpool vs Tottenham 22 Oktober 2017

Share:
Perlawanan tumpuan malam ini adalah Liverpool vs Tottenham.
agak-agak siapalah yang menang kan. hehehe

untuk yang tak dapat tengok dekat tv, meh aku kongsikan live streaming perlawanan di antara liverpool dan tottenham.

Liverpool yang mengatakan bahawa ini tahun mereka untuk menjadi juara EPL buat kali pertama pasti akan membuatkan mereka bersungguh-sungguh bermain malam ini.

Live Liverpool vs Tottenham 22 Oktober 2017

Tottenham pula seperti biasa pasti akan memberikan tentangan yang hebat kepada liverpool untuk mencabar kejuaraan liga kali ini .

Sebelum tu like page aku ni dulu yer - sini .

Live Liverpool vs Tottenham 22 Oktober 2017

Pautan 1

cara tengok live

1. Klik pautan 1
2. Tunggu 5 saat.
3. Tekan Skip ads
4. Pilih Link yang anda mahukan.
5. selamat menonton.

Mesti ramai yang nak tengok game ni kan malam ni. apa kata korang share entri ni dekat group liverpool dan tottenham.

nanti boleh tengok sama-sama kan. mana tau liverpool menang kan . hehehe

No comments

Jom komen ! :)