Live Streaming Manchester United Vs Liverpool 14 Oktober 2017

Share:
Pertembungan musuh tradisi Manchester United menentang Liverpool hari ini sudah pasti menjadi bualan ramai. korang dah siap-siap cari link live streaming ke ? hahaha aku pun dah cari siap-siap , itu yang aku nak kongsikan dengan korang ni.

sebelum tu, nak minta tolong korang like page aku di sini - Ohsukan . Terima Kasih kerana sudi like.

Perlawanan tumpuan ini sudah pasti akan ramai yang tengok kan. sebab tu kalut cari live sebab nak tengok pemain-pemain beraksi. hehe

Live Streaming Manchester United Vs Liverpool 14 Oktober 2017
Live Streaming Manchester United Vs Liverpool 14 Oktober 2017

Manchester United menentang liverpool merupakan perlawanan Epik sejak puluhan tahun dahulu. korang tahu, perlawanan rival yang paling banyak di tonton di dunia ini adalah perlawanan di antara manchester united dan liverpool.

tak silap, musim lepas seramai 901 juta yang menonton perlawanan tersebut lebih banyak berbanding final UCL. nampak tak bertapa pentingnya perlawanan ini untuk kedua-dua pasukan.

Live Streaming Manchester United Vs Liverpool 14 Oktober 2017


Aku dah cari live streaming untuk korang sempena perlawanan Manchester united dan liverpool ini. jadi, macam biasa lepas korang like page aku dekat atas tu, minta tolong untuk sharekan entri blog ini ya.  supaya kawan-kawan yang lain pun boleh tengok sama.

Link Live Streaming.

Pautan 1

Pautan 2

Cara tengok live streaming.

1. Klik pautan 1 / 2
2. Tunggu 5 saat .
3. tekan skip ads
4. pilih link yang anda mahukan.
5. selamat menonton

Kongsikan dengan rakan anda. jangan tengok sorang lak. hehehe aku cuba cari live di facebook kalau ada, nanti aku share direct ke page oh sukan tu ya. malam ni korang sokong team mana ? THE REDS atau THE RED DEVILS ?

aku mesti TRD ! hehehe

" we are rivals not enemies " salam persaudaraan dengan rakan-rakan liverpool :)

No comments

Jom komen ! :)