INI 8 PEMAIN PAHANG YANG DISINGKIRKAN UNTUK MUSIM 2018

Berita Panas ! 8 senarai pemain pahang yang di singkir untuk musim baru 2018. berita ni bukan olok-olok dan dah disahkan sendiri oleh PBNP sendiri.

-- kita tau yang pahang antara pasukan terbaik musim ini yang memiliki skuad depth yang agak baik berbanding pasukan lain. pencapaian mereka musim ini di tangga kedua dalam liga super berbanding terlepas dari penyingkiran pada tahun sebelumnya.
8 PEMAIN PAHANG YANG DISINGKIRKAN

Siapa pemain pahang tersingkir tu ? kenapa di singkirkan ?

8 pemain itu adalah Wan Azraie Wan Teh, Saiful Nizam Miswan, Heo Jaewon dan Nordin Alias,Ahmad Syamim Yahya, Joseph Kallang Tie dan Nurridzuan Abu Hassan,Ashari Samsuddin .

PEMAIN PAHANG YANG DISINGKIRKAN

aku terkejut dengan penyingkiran heo jaewon. dia bukan power ka jaga defend pahang season lepas. mungkin pengurusan ada calon lain untuk menggantikan dia kan.

wan azraie sahaja yang sah bersama terengganu. baki tujuh pemain masih belum diketahui

peminat bola sepak pahang pasti akan merindui poyeng. legend pahang tu. walaupun kadang-kadang dia main , kita sendiri risau kan. hahaha takpa legend tetap legend , orang tak boleh nafikan tu .

semoga 8 pemain ini mendapat pasukan baru untuk musim depan. insyaallah .

1 comment:

  1. Harap semua pasukan bariskan pemain terbaik dan memecah dominasi JDT.. jadikan saingan liga lebih menarik

    ReplyDelete

Jom komen ! :)

Powered by Blogger.