Live Streaming JDT Vs Kedah Final Piala Malaysia 2017

Share:
Live Streaming JDT Vs Kedah Final Piala Malaysia 2017

Malam ini 4 november 2017 akan berlangsung Final Piala Malaysia 2017.
Mesti ramai yang tak sabar nak tengok kedah vs jdt kan.

bagi yang tak sempat nak tengok di stadium,
korang boleh layan live menerusi blog ni.

live streaming ni korang share lah dengan rakan-rakan lain ya.
Sebelum tu nak minta korang like page blog ni tanda korang support ya .

-> 

Live Streaming JDT Vs Kedah Final Piala Malaysia 2017




agak-agak korang lah kan. siapa yang akan jadi juara piala malaysia 2017 kali ini ? kita yang sempat tengok online jer ni, boleh lah komen dekat bawah kan. team mana yang korang rasa boleh menang. nanti aku baca ya.

SHARE tau entri ni.


No comments

Jom komen ! :)