Live Streaming Kedah Vs Terengganu FC 27 / 4 / 2018

Share:
Live Streaming Kedah Vs Terengganu FC 27 / 4 / 2018. Perlawanan liga super hari ini akan melibatkan pasukan kedah dan terengganu. kedua-dua pasukan mempunyai rekod yang baik dalam saingan liga super musim ini.

terengganu pula dikuatkan dengan beberapa pemain dari Terengganu 2 terutamanya dalam bahagian serangan. Berkemungkinan Kedah perlu kuat untuk menahan asakan pemain terengganu hari ini.

Di atas kertas kelihatan macam perlawanan ini milik kedah, tetapi kita harus sedar, terengganu juga bukan calang-calang pasukan. pasti peminat terngganu tak sabar nak tengok live kedah vs terengganu malam ini kan.

LIKE >> Page Live Kedah <<

Live Streaming Kedah Vs Terengganu FC 27 / 4 / 2018

Live Streaming Kedah Vs Terengganu FC 27 / 4 / 2018


Link



LINK 2



jom join >> Group Bola Live << untuk koleksi live streaming bola sepak .

like page ohsukan di sini .

Info Perlawanan :

Tarikh : 27 April 2018
Saingan : Liga super
Tempat :stadium sultan ismail nasiruddin shah

Skuad kedah pula masih bergelut untuk memberi saingan terbaik musim ini. Dengan pelantikan Nidzam adzha pasti bakan merubah permainan pasukan kedah untuk baki saingan liga. Apa yang sudah terjadi dengan MARCOTE yang disayangi peminat-peminat kedah ?

mungkin ada berlaku sesuatu  dalam kem kedah sehingga persembahan pemain merudum berbanding sebelum ini.

apa-apa pun, anda boleh saksikan live streaming kedah vs terengganu malam ini di sini dan pastikan anda share dengan rakan-rakan lain .

Sekian .

No comments

Jom komen ! :)