Highlight Argentina vs Crotia World Cup

Share:
Agak mengejutkan kita semua, apabila pasukan pilihan untuk ke pusingan seterusnya piala dunia tewas dengan jaringan gol yang banyak.. Argentina kalah 3 - 0 ditangan croatia awal pagi tadi. apa yang sudah terjadi pada argentina? kesian messi. hehehe

Highlight Argentina vs Crotia World Cup


jom layan Highlight Argentina vs Crotia World Cup




Aku nampak defend dengan keeper tu yang problem.. sayang gila argentina ni bila Romero injured masa nak dekat world cup. kalau tak , mesti power keeper depa..

apa-apa pun , game dah habis, argentina perlu bangun dalam perlawanan terakhir peringkat kumpulan nanti.



No comments

Jom komen ! :)