Jadual Perlawanan dan Keputusan Kumpulan B Piala Dunia 2018

Share:
Sebelum ini, kami sudah kongsikan jadual perlawanan dan keputusan untuk kumpulan A. jadi kali ini kita bergerak ke kumpulan B pula.

di dalam kumpulan ini, 4 pasukan yang bakal berentap adalah Portugal, Spain, Morocco dan Iran. Perlawanan pertama yang dijadualkan akan bermula pada 16 jun ini melibatkan kesemua pasukan dalam kumpulan ini.

Jadual Perlawanan dan Keputusan Kumpulan B Piala Dunia 2018

Jadual Kumpulan B Piala Dunia 2018


Berikut merupakan Jadual peringkat kumpulan B mengikut waktu malaysia. jadi orang malaysia senang lah nak tengok bola nanti kan.


1.
16 Jun 2018
2:00 AM
Portugal vs Spain
Fisht Olympic Stadium, Sochi
2.
15 Jun 2018
11:00 PM
Morocco vs Iran
Krestovsky Stadium, Saint Petersburg
3.
20 Jun 2018
8:00 PM
Portugal vs Morocco
Luzhniki Stadium, Moscow
4.
21 Jun 2018
2:00 AM
Iran vs Spain
Kazan Arena, Kazan
5.
26 Jun 2018
2:00 AM
Iran vs Portugal
Mordovia Arena, Saransk
6.
26 Jun 2018
2:00 AM
Spain vs Morocco
Kaliningrad Stadium, Kaliningrad

Anda nak tengok live streaming bola?

jom join group FB >> Bola Live <<

Kedudukan dan Keputusan Kumpulan B

Negara
P
M
S
K
GOL
B
MATA
Portugal







Iran







Morocco







Spain








Kumpulan B ni memang menarik sebab ada Portugal dengan Sepanyol. mesti best tengok pertembungan pertama kumpulan ni nanti. masa ni lah nak tengok ronaldo lawan team mates dia dekat real madrid tu. hehe

Beli jersi Pasukan Piala Dunia 2018 di SINI.

kami akan sentiasa kemaskini keputusan kumpulan B ini selepas perlawanan tamat. jadi anda hanya perlu tengok di laman web ini sahaja. mudah kan. cepat-cepat bookmark blog ni tau.



No comments

Jom komen ! :)