BRAZIL VS MEXICO LIVE STREAM WORLD CUP 2 JULY 2018

Share:
Malam ini akan berlangsung satu perlawanan yang dinantikan. perlawanan brazil vs mexico. ramai yang ternanti-nanti sama ada brazil akan mengikut jejak spain,portugal dan argentina meninggalkan piala dunia 2018.

agak mengejutkan apabila melihat keputusan demi keputusan yang berlaku kali ini. perlawanan masih terbuka. masih ada 90 minit untuk berjuang. apa-apa pun boleh berlaku. teruskan sokongan anda untuk pasukan kegemaran anda.

BRAZIL VS MEXICO LIVE STREAM WORLD CUP 2 JULY 2018

BRAZIL VS MEXICO LIVE STREAM WORLD CUP 2 JULY 2018







like page kami >> Oh Sukan << untuk live streaming bola

kalau kena block , cari link dekat sini .

INFO PERLAWANAN

Tarikh : 2/7/2018
Masa: 10 malam

**waktu malaysia

Agak-agak anda, siapa yang akan menang ? hehe aku dok rasa macam brazil ja. tapi kan entahlah... malas nak sokong,nanti kalah hahaha

korang tunggu tau, siaran live streaming brazil vs mexico untuk perlawanan ini. kami akan kemaskini link sebelum perlawanan bermula. tunggu tau !

No comments

Jom komen ! :)