Live Streaming Selangor vs Pahang Final Piala FA Malaysia 7 Julai 2018

Share:
Live Streaming Selangor vs Pahang Final Piala FA Malaysia 7 Julai 2018. Akhirnya selangkah lagi sebelum Piala FA Malaysia menamatkan saingannya musim ini. Tanggal 7/7/2018 merupakan tarikh keramat buat rakyat malaysia di mana kita akan disajikan aksi final diantara pahang dan selangor.

kedua-dua pasukan mempunyai skuad terbaik musim ini dan kejayaan mereka mara ke final adalah satu pencapaian yang amat memberangsangkan. Pasti Selangor dan Pahang mahu membawa pulang piala FA untuk peminat-peminat mereka nanti.

Kelebihan buat Juara Piala FA Malaysia 2018 adalah juara akan layak secara automatik ke saingan Piala AFC 2019 musim hadapan. Memang gila lah kalau terlepas perlawanan selangor vs pahang ni kan.


Live Streaming Selangor vs Pahang Final Piala FA Malaysia 7 Julai 2018

**gambar sumber : FB Berita Bola Sepak Terkini

Live Streaming




Jom join group fb >> Bola Live << untuk live streaming bola !

Info Perlawanan

Tarikh : 7/7/2018
Masa : 9 Malam
Tempat: Stadium Nasional Bukit Jalil .

Jika selangor menang, mereka akan ke AFC 2019.
Jika Pahang menang, adakah mereka juga akan ke AFC 2019 ?

ini kerana pahang digantung 2 tahun dari menyertai pertandingan AFC kerana enggan menyertainya dalam saingan musim ini. jadi pahang hanya sah akan kembali pada tahun 2020 nanti. jadi sama-sama kita nantikan siapa yang akan layak ke saingan afc nanti.

Kami akan kemaskini link live streaming sebelum perlawanan bermula macam yang selalu kami buat. nantikan live dekat laman web ini ya. sambil-sambil tu, jom bookmark blog ni dan share dekat Timeline anda. nanti senang nak cari kan.

Semoga Pahang dan Selangor berjaya membawa kemenangan untuk peminat-masing-masing.

No comments

Jom komen ! :)