Channel Live Streaming Sukan Asia Indonesia 2018

Share:
Channel Live Streaming Sukan Asia Indonesia 2018. Memandangkan ramai yang nak tengok sukan asia secara langsung , aku kongsikan saluran rasmi siaran langsung sukan asia 2018. Sebenarnya saluran ini dah ada sejak bermulanya sukan asia lagi tapi aku terlupa nak kemaskini dekat korang. hehe

Channel Live Streaming Sukan Asia Indonesia 2018


Seperti kita sedia maklum yang sukan asia telah bermula sejak beberapa minggu yang lalu. Pungutan pingat masih diterajui oleh China dan diikuti oleh jepun di tangga kedua.

Channel Live Sukan Asia




Channel 1



Channel 3


Channel 4


Channel 2.0


Channel 6


Kalau anda menonton di Malaysia, Channel-channel ini tidak akan berfungsi kerana ia di block di negara kita ni.

kalau nak tengok juga, korang boleh gunakan VPN di google chrome dan pilih negara lain untuk tengok ya.

Selamat menonton !


1 comment:

  1. admin mintak tolong cari live streaming rugby sukan asia mas vs thai kejap lagi. saya di france x jumpa link untuk live streaming

    ReplyDelete

Jom komen ! :)