Monday, September 17, 2018

author photo
Akhirnya, Pemain yang paling diminati ramai, Cristiano Ronaldo kini telah mula menjaringkan gol buat pasukan barunya iaitu Juventus.

Gol Pertama Ronaldo hadir pada perlawanan Juventus vs Sassuolo. Ia susulan kesilapan pertahan lawan selepas juventus mendapat sepakan penjuru.

Pasti dengan kehadiran gol pertama ini akan menjadi kelebihan buat ronaldo untuk terus mencetak gol lagi selepas ini.

Video - Ronaldo Jaringkan Gol Pertamanya Dengan Juventus


Rupanya, selang beberapa minit sahaja, Ronaldo berjaya menjaringkan gol kedua peribadinya untuk juventus.

Dah dapat agak dah, ronaldo bila dah start score goal, mesti lepas ni tak leh nak stop dia dah. hehe

Bagi yang tak sempat nak tengok perlawanan semalam, jom tengok gol pertama ronaldo dalam video dibawah ini.



1 komentar:

avatar
Cara Lebatkan Rambut Yang Gugur delete November 13, 2018 8:37 AM

Terbaik ar cr7.. Memang beliau merupakan pemain kegemaranku sejak dulu lagi..

Reply

Jom komen ! :)
EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post