Live Streaming Jerantut FA Vs Perak FA Piala FA 17.4.2019

Live Streaming Jerantut FA Vs Perak FA Piala FA 17.4.2019. Salah satu pasukan baru yang bermain di liga FAM, Jerantu FA akan menerima kunjungan pasukan Perak FA bagi saingan piala fa 2019. Mampukah pasukan Jerantut mencipta kejutan malam ini ?

Atau pasukan perak yang akan membenam mudah saingan mereka ? Kalau nak tahu, jom kita saksikan di bawah ini.

Pemain tumpuan untuk pasukan perak sudah pasti pada penyerang mereka Leandro dan juga Gilmar. Pemain tumpuan untuk pasukan jerantut pula sudah pasti terarah kepada dua pemain import mereka iaitu Edisi Evie Precious dan Mohamadou Berete.

Live Streaming Jerantut FA Vs Perak FA Piala FA 17.4.2019

Tapi malam ni, aku nak tengok Sharel Fikri main. Dah lama tak tengok dia main. Rugilah kalau tak bagi dia main sebab dia perlu kembangkan karier dia lepas ni kan. Kalau tak rugi jer dia berkelana di Thailand tahun lepas.

Tarikh : 17 April 2019
Masa : 9 pm

Live Streaming Jerantut FA Vs Perak FA Piala FA 17.4.2019





** LINK SUDAH UPDATE **

p/s : tekan F5/ Refresh beberapa kali jika live tak keluar.
Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.

Semoga berjaya buat  kedua-dua pasukan untuk pertandingan malam ini. Buat yang terbaik !

PENTING ! - Bagi yang nak tengok bola dekat Iflix, korang boleh baca di >> Cara tengok bola di Iflix << ya.

Yang nak tengok live streaming tu, share lah entri ni ya .


Post a Comment

0 Comments