Live Streaming Kuala Lumpur vs PJ City Liga Super 20.4.2019

Live Streaming Kuala Lumpur vs PJ City Liga Super 20.4.2019. Malam ini, pertembungan diantara Kuala Lumpur dan juga PJ City bakal menjadi tumpuan penduduk warga kota. Pasukan manakah yang akan memenangi perlawanan malam ini? Jom kita saksikan.

Tarikh : 20/4/2019
Masa : 9 pm

Live Streaming Kuala Lumpur vs PJ City Liga Super 20.4.2019


Live Streaming Kuala Lumpur vs PJ City Liga Super 20.4.2019





p/s : tekan F5/ Refresh beberapa kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.

Semoga berjaya buat kedua-dua pasukan. Harapnya perlawanan malam ini akan menjadi perlawanan terbaik untuk mereka.

PENTING ! - Bagi yang nak tengok bola dekat Iflix, korang boleh baca di >> Cara tengok bola di Iflix << ya.

Yang nak live streaming tu, share lah entri ni ya. hehe




Post a Comment

0 Comments