Recents in Beach

Live Streaming Pahang vs JDT Liga Super 28.4.2019

Live Streaming Pahang vs JDT Liga Super 28.4.2019. Pertembungan dua pasukan teratas liga super 2019 ini pasti menarik untuk di saksikan. Pahang vs JDT merupakan perlawanan yang ' hangat ' setiap kali kedua-dua pasukan bertembung.

Mampukah pasukan tuan rumah mengalahkan pasukan pelawat nanti? Tak sabar pula nak tengok kan. Bagi korang yang nak live streaming, boleh layan di bawah ya.

Pemain tumpuan bagi pasukan Pahang adalah Dickson Nwakamae manakala bagi pasukan JDT pula sudah pasti pada Gonzalo Cabrera.

Live Streaming Pahang vs JDT Liga Super 28.4.2019

Tarikh : 28.4.2019
Masa : 9 pm

Live Streaming Pahang vs JDT Liga Super 28.4.2019




p/s : tekan F5/ Refresh beberapa kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.

Semoga berjaya buat kedua-dua pasukan. Harapnya perlawanan malam ini akan menjadi perlawanan terbaik untuk mereka.

Kalau pahang menang, mereka akan memintas JDT. Jika berlaku sebaliknya, JDT akan terus menguasai liga. Memang rugi kalau tak tengok perlawanan ni kan.

PENTING ! - Bagi yang nak tengok bola dekat Iflix, korang boleh baca di >> Cara tengok bola di Iflix << ya.

👉  Yang nak live streaming tu, share lah entri ni ya. hehe


Post a Comment

0 Comments