Recents in Beach

Live Streaming PJ City vs Terengganu Liga Super 27.4.2019

Live Streaming PJ City vs Terengganu Liga Super 27.4.2019. Malam ini, Terengganu akan berkunjung ke Stadium MBPJ bagi aksi PJ CITY vs Terengganu. Pasukan manakah yang akan memenangi perlawanan malam ini? Jom kita saksikan.

Pemain tumpuan bagi pasukan tuan rumah adalah Safee Sali manakala bagi pasukan Terengganu pula adalah Kipre. Pasti pertembungan penyerang berbisa kedua-dua pasukan akan menjanjikan aksi terbaik mereka dalam perlawanan ini.

Live Streaming PJ City vs Terengganu Liga Super 27.4.2019

Tarikh : 27.4.2019
Masa : 9 pm

Live Streaming PJ City vs Terengganu Liga Super 27.4.2019


- akan dikemaskini kemudian.


p/s : tekan F5/ Refresh beberapa kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.

Semoga berjaya buat kedua-dua pasukan. Harapnya perlawanan malam ini akan menjadi perlawanan terbaik untuk mereka.

PENTING ! - Bagi yang nak tengok bola dekat Iflix, korang boleh baca di >> Cara tengok bola di Iflix << ya.

👉  Yang nak live streaming tu, share lah entri ni ya. hehe



Post a Comment

0 Comments