Recents in Beach

Live Streaming PKNP vs Perak Liga Super 27.4.2019

Live Streaming PKNP vs Perak Liga Super 27.4.2019. Pasukan Pknp akan menerima kunjungan pasukan Perak dalam aksi liga super esok( 27.4.2019). Perlawanan Pknp vs Perak boleh dikategorikan sebagai Perak Derby kerana kedua-dua pasukan berasal dari Perak.

Pknp dan Perak agak bergelut musim ini. Perlawanan ini pasti akan memberi kelebihan kepada pasukan yang berjaya memperoleh 3 mata.


Live Streaming PKNP vs Perak Liga Super 27.4.2019


Pemain Tumpuan untuk pasukan Pknp adalah Mugenthiran dan bagi pasukan perak pula  sudah pasti terarah kepada pemain Gilmar. Kedua-dua pasukan mempunyai baki 90 minit untuk selesaikan misi mereka.

Tarikh : 27.4.2019
Masa : 9pm

Live Streaming PKNP vs Perak Liga Super 27.4.2019


- akan dikemaskini kemudian.



p/s : tekan F5/ Refresh beberapa kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.

Semoga berjaya buat kedua-dua pasukan. Harapnya perlawanan malam ini akan menjadi perlawanan terbaik untuk mereka.

PENTING ! - Bagi yang nak tengok bola dekat Iflix, korang boleh baca di >> Cara tengok bola di Iflix << ya.

Yang nak live streaming tu, share lah entri ni ya. hehe


Post a Comment

0 Comments