Recents in Beach

Live Streaming Terengganu FC vs Felda United Liga Super 19.4.2019

Live Streaming Terengganu FC vs Felda United Liga Super 19.4.2019. Malam ini,Pasukan terengganu akan menerima kunjungan pasukan Felda United bagi aksi liga super 2019. Mampukah skuad terengganu membenam cabaran felda dalam perlawanan malam ini?

Jom kita saksikan.

Pemain tumpuan untuk pasukan Terengganu sudah pasti penyerang mereka Kipre. Manakala untu Felda United pula sudah pasti terarah kepada pemain pertahanan mereka iaitu Thiago Aquino.


Live Streaming Terengganu FC vs Felda United Liga Super 19.4.2019

Kedua-dua pasukan memerlukan 3 mata dalam perlawanan ini bagi memperbaiki kedudukan mereka dalam saingan liga.

Tarikh : 19. 4.2019
Masa : 9 pm

Live Streaming Terengganu FC vs Felda United Liga Super 19.4.2019




p/s : tekan F5/ Refresh beberapa kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.

Semoga berjaya buat kedua-dua pasukan. Harapnya perlawanan malam ini akan menjadi perlawanan terbaik untuk mereka.

PENTING ! - Bagi yang nak tengok bola dekat Iflix, korang boleh baca di >> Cara tengok bola di Iflix << ya.

Yang nak live streaming tu, share lah entri ni ya. hehe

Post a Comment

0 Comments