Live Streaming Pahang vs Terengganu 10.5.2019 (Piala Fa)

Live Streaming Pahang vs Terengganu 10.5.2019 (Piala Fa). Selamat berpuasa untuk anda semua. Malam ini akan bersambung perlawanan kedua suku akhir piala fa 2019.

Perlawanan Pahang dan Terengganu ini akan berlangsung di Stadium Darul Makmur. Untuk rekod dalam perlawanan pertama tempoh hari, Terenggahnu berjaya memenangi perlawanan dengan jaringan 2-1.


Live Streaming Pahang vs Terengganu 10.5.2019 (Piala Fa)


Dengan kelebihan dua gol di tempat sendiri, mampukah mereka membenam cabaran pasukan Pahang malam ini?

Pasukan Pahang pula mempunyai kelebihan gol di tempat lawan. Mereka memerlukan satu gol lagi untuk menyingkirkan pasukan Terengganu.

Tarikh : 10.5.2019
Masa : 10 pm
** TIADA LIVE DI TV.

Pemain Tumpuan


Setiap perlawanan akan ada pemain yang menjadi tumpuan penonton. Begitu juga dengan perlawanan ini. Untuk pasukan Pahang, tumpuan pasti terarah kepada penyerang mereka Nwakamae. Status beliau boleh turun bermain masih belum diketahui kerana dia direhatkan kerana kecederaan.

Bagi pasukan terengganu pula sudah pasti kepada penyerang mereka yang telah kembali menemui sentuhan jaringannya iaitu Kipre. adakah dia akan perform dengan baik untuk perlawanan ini?

Jom kita saksikan.

Live Streaming Pahang vs Terengganu 10.5.2019 (Piala Fa)





p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.

Semoga berjaya buat kedua-dua pasukan. Harapnya perlawanan malam ini akan menjadi perlawanan terbaik untuk mereka.

PENTING ! - Bagi yang nak tengok bola dekat Iflix, korang boleh baca di >> Cara tengok bola di Iflix << ya.

Yang nak live streaming tu, share lah entri ni ya. hehe


Post a Comment

0 Comments