Live Streaming Piala FA Felda United vs Kuala Lumpur 11.5.2019

Live Streaming Piala FA Felda United vs Kuala Lumpur 11.5.2019. Satu lagi perlawanan penentuan yang akan berlangsung malam ini. Perlawanan melibatkan pasukan felda dan kuala lumpur.

Pasukan manakah yang akan memenangi perlawanan malam ini?  Jom kita saksikan.

Tarikh : 11.5.2019
Masa : 10 pm


Live Streaming Piala FA Felda United vs Kuala Lumpur 11.5.2019

Untuk rekod, kedua-dua pasukan terikat 3-3 di stadium cheras dalam perlawanan pertama tempoh hari. Jadi kelebihan di miliki oleh felda united yang mempunyai 3 gol di tempat lawan.

Live Streaming Piala FA Felda United vs Kuala Lumpur 11.5.2019


- akan dikemaskini kemudian.


p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.

Semoga berjaya buat kedua-dua pasukan. Harapnya perlawanan malam ini akan menjadi perlawanan terbaik untuk mereka.

PENTING ! - Bagi yang nak tengok bola dekat Iflix, korang boleh baca di >> Cara tengok bola di Iflix << ya.

Yang nak live streaming tu, share lah entri ni ya. hehe


Post a Comment

0 Comments