Recents in Beach

Live Streaming Pkns vs Perak Liga Super 3.5.2019

Live Streaming Pkns vs Perak Liga Super 3.5.2019. Hari jumaat ini, 3.5.2019 akan berlangsung perlawanan liga super seperti biasa. Kali ini melibatkan perlawanan Pkns vs Perak yang akan berlangsung di Stadium Shah Alam.

Mampukah Pkns membenam cabaran Perak dalam perlawanan ini? Atau akan berakhir dengan keputusan seri ? Jom kita sama-sama saksikan.


Live Streaming Pkns vs Perak Liga Super 3.5.2019

Tarikh : 3.5.2019
Masa : 9 pm

Pemain Tumpuan

Pkns : Kpah Sherman
Perak : Gilmar

Live Streaming Pkns vs Perak Liga Super 3.5.2019



link - https://piay.iflix.com/genres/live/

p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.

Semoga berjaya buat kedua-dua pasukan. Harapnya perlawanan malam ini akan menjadi perlawanan terbaik untuk mereka.

PENTING ! - Bagi yang nak tengok bola dekat Iflix, korang boleh baca di >> Cara tengok bola di Iflix << ya.

Yang nak live streaming tu, share lah entri ni ya. hehe

Post a Comment

0 Comments