Live Streaming Selangor vs Kedah 15.5.2019 Liga Super

Live Streaming Selangor vs Kedah 15.5.2019 Liga Super. Malam ini pasukan Selangor akan menerima kunjungan pasukan Kedah bagi aksi liga super. Mampukah pasukan Selangor mengalahkan Kedah dalam perlawanan ini?

Pasukan Selangor kini diperkuatkan dengan kehadiran pemain baru iaitu Ifedayo di bahagian serangan. Keupayaannya akan diuji dalam perlawanan malam ini.

Live Streaming Selangor vs Kedah 15.5.2019 Liga Super

Skuad kedah pula kelihatan lebih serasi dan telah berjaya membentu persefahaman dalam pasukan.

Tarikh: 15.5.2019
Masa : 10 pm

Live Streaming Selangor vs Kedah 15.5.2019 Liga Super






p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.

Semoga berjaya buat kedua-dua pasukan. Harapnya perlawanan malam ini akan menjadi perlawanan terbaik untuk mereka.

PENTING ! - Bagi yang nak tengok bola dekat Iflix, korang boleh baca di >> Cara tengok bola di Iflix << ya.

Yang nak live streaming tu, share lah entri ni ya. hehe




Post a Comment

0 Comments