Live Streaming Selangor vs Melaka 4.5.2019 (Liga Super)

Live Streaming Selangor vs Melaka 4.5.2019 (Liga Super). Malam ini pasukan Selangor akan menerima kunjungan pasukan Melaka United bagi aksi liga super yang ke 12. Mampukah Selangor mengalahkan Melaka malam ini?

Pasukan Selangor dikhabarkan akan menanda tangani pemain baru tak lama lagi, pastinya kedatangan pemain tersebut akan menguatkan jentera pasukan. Tapi untuk malam ini, pemain tersebut belum dapat bermain.


Live Streaming Selangor vs Melaka 4.5.2019 (Liga Super)

Tarikh : 4/5/2019
Masa : 9 pm

Pemain tumpun untuk malam ini adalah Fandi Othman dan Syafiq Rahim. Kedua-dua pasukan mempunyai sejarah tersendiri dan pastinya perlawanan malam ini memang menarik untuk di  saksikan.

PENTING ! - Bagi yang nak tengok bola dekat Iflix, korang boleh baca di >> Cara tengok bola di Iflix << ya.

Live Streaming Selangor vs Melaka 4.5.2019 (Liga Super)


https://piay.iflix.com/genres/live/

p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.

Semoga berjaya buat kedua-dua pasukan. Harapnya perlawanan malam ini akan menjadi perlawanan terbaik untuk mereka.

→Yang nak live streaming tu, share lah entri ni ya. hehe


Post a Comment

0 Comments